logo kaak vlaggen wit
De winkelwagen is leeg
Search - Categories
Search - Contacts
Zoek in website
Search - News Feeds
Search - Web Links
Zoek in webshop categorieën
Zoek in webshop producten
Search - SP Page Builder

blog

Beachflags online bestellen is simpel.

Kaak vlaggen neemt u bij de hand, we maken het online bestellen van een Beachvlag met eigen ontwerp super eenvoudig, zodat u nergens omkijken naar heeft.

De opmaak van de bestanden is bij de prijs  inbegrepen. Dat is ouderwetse Achterhoekse service voor een modern adembenemend eindresultaat.  We maken een effectief passend ontwerp, kortom vlaggen online bestellen zonder zorgen.



kaakvlaggen vragen button

Al onze grafische / DTP kennis, maar ook ruim 27 jaar ervaring met wat wel en niet werkt staat ter beschikking. Maak ook gebruik van onze specialistische kennis, we helpen u graag. Het voordeel voor u is zekerheid; zekerheid dat de online bestelde beachflag zal voldoen aan uw wensen, u loopt geen enkel risico. We gaan pas drukken nadat wij de bestanden / opmaak hebben gecheckt  en u de lay-out heeft goed gekeurd.

Sinds 1995  zijn wij al leverancier van beachflags. We zijn meegegroeid met de vele mogelijkheden die er nu zijn. Keuze uit diverse doeksoorten; denk  aan longlife, 
Keuze uit ruim 30 verschillende modellen en uitvoeringen, en toch is het mogelijk om deze eenvoudig online te bestellen.

Keuze uit 5 verschillende doeksoorten.
We printen beachflags op verschillende doeksoorten.

Ons meest gekozen doeksoort is glanspolyester standaard, op de voet gevolgd doeksoort; Air long life is nog vrij nieuw maar wordt steeds vaker gekozen.
Het nieuwste doek is PET vlaggendoek gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Als we beachvlaggen drukken in zeefdruk is er ook nog het bekende spun polyester doek.

Alle onderstaande doeksoorten hebben een hoge duurzaamheid. Zelf vervangen we de vlaggen 2 x per jaar. Echter zitten wij in de Achterhoek aan de kust zouden we vaker per jaar de beachflags moet wisselen. Voor tips om de levensduur te verlengen zie;  https://www.kaakvlaggen.nl/over-ons/blog/176-onderhoud-vlaggen-en-banieren.html 

 

                                     glanspolyester.jpg                                                                 

Doeksoort: Glanspolyester standaard
Dit is het standaard vlaggendoek. Licht van gewicht 115 gr. per m2. De randen van de beachflag worden omzoomd en heeft een fijne structuur met een mooie uitstraling. Wasbaar op 40° met fijnwasmiddel.

   
 air_long_life_vlaggendoek.jpg Doeksoort: Air long life
Dit doek is iets zwaarder nl. 120 gram per m2 dan glanspolyester en is fijn geperforeerd. Deze combinatie van glans- en meshpolyester is ontwikkeld om langer mee te gaan. De randen van de beachflag worden rafelvrj gesneden maar niet omzoomd. Wasbaar op 40° met fijnwasmiddel.

 Mesh_polyester_vlaggendoek.jpg

Doeksoort: Mesh polyester
Dit doek is het meest robuuste en zware doek nl. 130 gram per m2.  De perforaties ( gaatjes ) zijn grof waardoor van dicht bij door het doek heen kijkt. Zeer geschikt voor winderige locaties. De randen van de beachflags worden rafelvrij gesneden maar niet omzoomd.Wasbaar op 40° met fijnwasmiddel.

 PET_vlaggendoek.jpg Doeksoort: PET
Dit duurzame doek gemaakt van gerecyclede perflessen lijkt sterk op ons standaard glanspolyesterdoek. Het heeft een gewicht van 110 gram per m2. De randen van de beachvlaggen worden omzoomd en heeft een fijne structuur met een mooie uitstraling. Wasbaar op 40° met fijnwasmiddel.

 

Wij besteden extra aandacht aan de kleuren.
Ons kleuren management systeem gerandeert een brilliante drukkwaliteit.
Onze printers zijn speciaal gebouwd voor het bedrukken van groot vlaggendoek. Met deze printers bereiken we perfekte kleuren en detail scherpte.

Alle gewenste kleuren en kleurverlopen zijn mogelijk.
Naar wens bedrukken we de beachflags met het logo's, teksten of foto's.

   printen_baniervlaggen.jpg pms_kleuren_printen_vlaggen_en_banieren.jpg

We drukken uw logo, foto of teksten met hoge UV bestendige inkten op duurzame doeksoorten, zodat de online bestelde beachflag lang een briljante kleur zal behouden.
De beachvlaggen zijn eenvoudig wasbaar met een fijnwasmiddel op 40 graden met een fijnwasmiddel mochten ze eens vies worden, daardoor beschikt u altijd over een mooie frisse opvallende beachvlag. Dit doek is schimmelwerend en sneldrogend waardoor u lang plezier heeft van uw beachflag.

Bestel in enkele klikken online een paasende beachflag. In onze webshop is keuze uit een ruim assortiment beachvlaggen. Zowel rechte square modellen, maar ook vleugel, rechte, minibeachflags en heavy use modellen. Stuur met de online bestelling uw logo mee en we gaan direct aan de slag met het maken van een mooi ontwerp. Vaak de volgende dag ontvangt u al een ontwerp van de online bestelde beachflags ter goedkeuring. We controleren de aangeleverde bestanden en maken een proef en zenden deze mail naar u toe. U loopt dus geen enkel risico, pas na nadat u het ontwerp vrij heeft geven voor drukken gaan we de online bestelde beachflags bedrukken.ue

Heeft u een vraag over beachflags online bestellen bel gerust eens.
Een offerte / advies aanvragen kan natuurlijk ook heel gemakkelijk via ons offerte formulier of bestel direct in onze webshop.

webshop advies nodig

webshop bellen

webshop mailen

webshop kom langs
2015Gratis-ontwerp-button-218

webshop info kaakvlaggen

webshop info webshop


 

Euregio bezoekadres voor
persoonlijk advies

Blauwe vink klein  

Bezorging op
afspraak mogelijk

ideal