logo kaak vlaggen wit
De winkelwagen is leeg
Search - Categories
Search - Contacts
Zoek in website
Search - News Feeds
Search - Web Links
Zoek in webshop categorieën
Zoek in webshop producten
Search - SP Page Builder

blog

 

Vlaggen en banieren bestellen

 

Wij maken het bestellen van vlaggen en banieren al ruim 27 jaar eenvoudig.
Het bestellen van vlaggen is simpel bij ons.
Wij maken snel en graag offerte of ontwerp aan de hand van uw wensen.
Daarvoor is het belangrijk dat we wat weten over uw wensen en situatie.

Het formaat van de vlaggen en banieren is geheel vrij.
Van belang is in 1e instantie de lengte / hoogte van de bestaande vlaggenmast.

 

vragen vlaggen en banieren bestellen

 

Voor banieren ziet men vaak dat de banieren de helft van de lengte van de mast zijn.

Qua breedte is men soms afhankelijk van de breedte van de banieruithouder ( max 150 cm ) maar baniervlaggen kunnen ook prima opgehangen worden aan een “normale standaard “  vlaggenmast zonder banier uithouder. ( vlag zal dan door wind uitwaaien)

Een veel voorkomende maat is 100 cm  ( breedte )  x 300 cm ( lengte )  in combinatie met een mast van 6 a 7 meter hoogte. De meest voorkomende formaten voor mast vlaggen zijn 150 cm ( hoogte ) x 225 cm ( breedte) voor mast lengtes van 6 a 7 meter en het formaat 200  ( hoogte ) x 300 cm  ( breedte ) bij mastlengte van 8 meter en langer.

Voor gevelvlaggen zijn er 3 basis vormen :  de rechte gevelvlag, de schuine gevelvlag en de mini baniergevelvlag. Van belang is de stoklengte en of de vlag 1 of 2 zijdig bedrukt dient te worden.  Voor alle 3 de vormen hebben we vlag correctie systemen die voorkomen dat de vlag om de vlaggenstok rolt en dan altijd leesbaar zal zijn.

Als we de wensen weten kunnen we op zoek gaan naar het juiste doeksoort en kijken welk aantal geschikt is. Van 1 of enkele stuks is de stukprijs altijd duurder dan men een groter aantal in 1 keer bestelt. Als de vlaggen echter jaren in het magazijn blijven liggen dan kan het juist achteraf weer duurder uitvallen. Zeker als men na enkele jaren een nieuw logo wil.

Al jaren drukken we de meeste vlaggen op glanspolyester vlaggendoek. Dit is licht van gewicht, mooi van structuur en waait hierdoor snel en soepel uit met de wind. De laatste jaren is mesh ( geperforeerd ) vlaggendoek in opkomst. Dit doek slijt anders waardoor de vlag er langer goed uitziet. Bij dit mesh doek snijden we de randen terwijl het glanspolyester doek mooi wordt gezoomd met een dubbele stiknaad. Onze doeksoorten en afwerkingen zijn geschikt voor alle soorten vlaggenmasten. 

De vlag wordt aan de voorzijde bedrukt, de achterzijde is leesbaar in spiegelbeeld. Meestal gaan we uit van rechts lezend, dat wil zeggen dat de vlaggenmast links staat en de vlag naar rechts waait van de mast.

Wij vervangen onze vlaggen 2 x per jaar, de hoekjes slaan altijd als 1e kapot. Deze zijn eenvoudig te herstellen. Als je dat doet gaan ze weer een paar weken langer mee. Wij zitten echter in het binnenland zouden we aan de kust zitten zouden we onze vlaggen vaker moeten vervangen. De levensduur van een baniervlag is afhankelijk van locatie, weersinvloueen en hoe ze gebruikt worden. Het vlaggendoek is dun en kan zeer slecht tegen rukwinden en stormen.

We drukken met de nieuwste technieken hierdoor altijd mooie scherpe bedrukkingen met krachtige kleuren. Doordat we altijd alle bestanden nalopen voordat we gaan drukken leveren we altijd een super mooi bedrukte vlag.

Alle aantallen en formaten zijn mogelijk om te bestellen, we adviseren u graag.

Meer weten over reclamevlaggen:   http://www.kaakvlaggen.nl/produkten-verkoopplan/reclamevlaggen.html  

Bezoek ons  http://www.kaakvlaggen.nl/goedkope-vlaggen-spandoeken/showroom.

webshop advies nodig

webshop bellen

webshop mailen

webshop kom langs
2015Gratis-ontwerp-button-218

webshop info kaakvlaggen

webshop info webshop


 

Euregio bezoekadres voor
persoonlijk advies

Blauwe vink klein  

Bezorging op
afspraak mogelijk

ideal