logo kaak vlaggen wit
De winkelwagen is leeg

blog

 

Vlaggenmasten online kopen

 

Vlaggenmasten kunnen simpel maar ook zeer uitgebreid zijn. De basis is altijd gelijk nl. een aluminium of polyester mast profiel. Deze profielen zijn zeer duurzaam en zijn nagenoeg onbreekbaar.

Aluminium mast profielen hebben we in 2 uitvoeringen nl. conisch ( brede voet met een verloop naar een smalle top ) en cilindrisch ( voet en top zijn gelijk van dikte )

 

vragen vlaggenmasten online kopen

 

Polyester en houten masten hebben we alleen in een conische uitvoering.

Als de vorm gekozen is gaan we verder met het kiezen van de voet. Moet de mast kantelbaar zijn of is een vaste voet goed genoeg. 97 % van alle masten die we leveren aan de zakelijke markt zijn kantelbaar. Bij de particulieren ligt dat percentage wat lager ca. 40%.

 

Het vaakst monteren we een gegalvaniseerde kantelvoet en in enkele gevallen stalen of hard houten mastbok. Voor een eenvoudige plaatsing bij particulieren is een grondbuis een vaak gekozen voet.

 

Wel is het dan lastig om de mast eens schoon te maken mocht deze groen zijn geworden naar verloop van tijd. Het prijsverschil tussen een kantelvoet en grondbuis is vaak slechts € 30.- . Als de mast lange tijd in de grondbuis heeft gestaan dan wil het nog wel eens voorkomen dat de mast niet meer uit de huls wil. Mijn advies is dan ook de mast jaarlijks even uit de grondbuis te tillen. De mast weegt nog geen 20 kg dus zwaar is het niet wel zou ik het met 2 personen doen ivm de lengte. Een sopje erover en even in de autowas zetten en de " nieuwe " mast kan weer in de grondbuis.

 

Nu is moment om te kijken naar moet het koord in of op de mast lopen. Belangrijk aandachtspunt hierbij is of de mast tik geluiden mag veroorzaken of juist stil moet zijn.

 

Voor de baniervlaggen hebben we een 2 soorten banierhouders. Deze zorgen voor altijd leesbare vlaggen ook als er geen wind is. De ene is hijsbaar en de andere is een vaste draaitop.

 

Als laatste is dan de mastknop aan de beurt. Vaak kiest men voor een platte of peervormige oranje of zwarte knop, echter hebben we ook sierlijke zilver en goudkleurige.

 

De masten kunnen we in nagenoeg elke RAL kleur leveren dus maatwerk kan en is niet veel duurder dan de standaard masten. Onze levertijden zijn kort omdat we direct uit voorraad kunnen leveren.

Natuurlijk verzorgen we ook graag de plaatsing of onderhoud aan bestaande vlaggenmasten.

 

De keuze is aan u, of u online kunt kiezen uit de vele mogelijkheden. We hebben ons best gedaan om alles zo duidelijk mogelijk te omschrijven en de fotos en technische tekeningen maken veel duidelijk. Zijn er nog onduidelijkheden bel dan 0314-661812 en we beantwoorden graag uw vragen.

 

Mocht u graag iets willen zien kom dan eens langs u bent van harte welkom

 

Meer weten over onze mogelijkheden met vlaggenmasten:

http://www.kaakvlaggen.nl/produkten-verkoopplan/vlaggenmasten.html

of

http://www.kaakreklame.nl/over-ons/persoonlijk-advies.html 

 

 

 

 

 

 

 

webshop advies nodig

webshop bellen

webshop mailen

webshop kom langs
2015Gratis-ontwerp-button-218

webshop info kaakvlaggen

webshop info webshop


 

Euregio bezoekadres voor
persoonlijk advies

Blauwe vink klein  

Bezorging op
afspraak mogelijk

ideal