logo kaak vlaggen wit
De winkelwagen is leeg

blog

 

Nederlandse vlag en wimpel kopen.

 

Vlaggen en wimpels horen bij elkaar en toch worden ze meestal niet samen opgehangen.

 

 kaakvlaggen

 

Meestal hangt er een kleurrijke welkomst wimpel te spelen met de wind in de vlaggenmast. Alleen met speciale feestelijke gebeurtenissen gaat de wimpel uit de mast en maakt plaats voor de Nederlandse driekleur.

 

Het leuke is dat we diverse soorten wimpels hebben oa. provinciewimpels, rood-wit-blauwe Nederlandse wimpels en natuurlijk oranje wimpels. De meeste provinciewimpels zijn 3 meter lang. De Nederlandse wimpel hebben we in diverse lengtes waarbij we vaak adviseren om de helft van de mastlengte aan te houden als wimpel lengte.

 

Bij oranje wimpels werkt het net even anders daar bepaald het formaat van de Nederlandse vlag de lengte van de oranjewimpel.

De oranje wimpel moet net iets langer zijn dan de vlag, dus bij een vlag van 150 x 225 cm hoort een oranje wimpel van 250 cm lengte.

 

Standaard zijn de wimpels voorzien van een puntstaart ( einde onderzijde van de wimpel ) maar het kan ook met zwaluwstaart of taps toelopende staart.

 

Naast deze standaard wimpels bedrukken we ze natuurlijk ook graag met logos en teksten.

 

 wimpel voor aan de vlaggenmast  bedrukte wimpel

Klik op de foto voor een grotere afbeelding. 

Bekijk hier onze mogelijkheden met Nederlandse- en Provinciewimpels http://www.kaakvlaggen.nl/produkten-verkoopplan/wimpels.html  

 

 

 

webshop advies nodig

webshop bellen

webshop mailen

webshop kom langs
2015Gratis-ontwerp-button-218

webshop info kaakvlaggen

webshop info webshop


 

Euregio bezoekadres voor
persoonlijk advies

Blauwe vink klein  

Bezorging op
afspraak mogelijk

ideal