logo kaak vlaggen wit
De winkelwagen is leeg
Search - Categories
Search - Contacts
Zoek in website
Search - News Feeds
Search - Web Links
Zoek in webshop categorieën
Zoek in webshop producten
Search - SP Page Builder

blog

 

Vlaggendoeksoort longlife?

Zoals de naam al zegt is dit een extra sterk vlaggen doeksoort met een langere levensduur dan een standaard glanspolyester vlag / banier.

Longlife is een polyester vlaggendoek dat langer meegaat. Dit sterke doek is licht geperforeerd en grof geweven. De winddoorlatendheid zorgt voor een langere levensduur. Het longlifedoek is licht van gewicht waardoor het soepel en snel uitwaait. De longlife vlaggen en banieren kennen een andere afwerking, de randen worden namelijk niet omzoomd maar gesneden. Dit kan bij longlife omdat dit doek niet of nauwelijks kan rafelen.  Aan de mast zijde werken we de longlifevlaggen en banieren standaad af met koppband, clips en bij banieren natuurlijk een openzoom / tunnel voor de banieruithouderstang door te schuiven. Daarnaast is longlife vlaggendoek standaard brandvertragend ( brandcertificaat EN 13501 - Klasse B )  Dus super geschikt voor evenementen en beurzen.

 Longlife vlaggen doek is geschikt voor het printen en drukken in zeefdruk van vlaggen en banieren.

 

kaakvlaggen vragen button 

 

Gaatjes vlaggendoek is niet nieuw, denk aan mesh dit voeren we al ruim 22 jaar, dit unieke vlaggendoek lijkt langer lijkt mee te gaan.
Nu is de vraag is dat zo?

De gaatjes structuur van Mesh zou er voor moeten zorgen dat er geen hinderlijke slierten en losgeslagen hoekjes aan de vlaggen en banieren komen. Nu lukt dat vaak maar lang niet altijd. Er vallen wel stukjes van de vlag af zoals bedoelt, maar helemaal sturen welk deel wanneer valt is lastig. Rafels komen dan ook nog steeds voor als het vlaggendoek beschadigt door harde (ruk) winden.

In theorie zou de vlag gedrukt op mesh optisch langer mooi moeten lijken, of dat ook zo zal zijn is afhankelijk van de weersomstandigheden.
Wel zal de vlag steeds kleiner worden omdat er delen afvallen en met de wind worden meegenomen.

Mesh vlaggendoek heeft 1 groot nadeel : de vlaggen kunnen niet zo mooi bedrukt worden.
De gaatjes structuur vlaggendoeken kunnen niet zo mooi bedrukt worden omdat een deel van het logo / print niet gedrukt of geprint kan worden. Er zit namelijk geen doek. Daarnaast kijk je door het doek heen waardoor de opdruk minder goed leesbaar is. Dus als het ontwerp veel kleine details omvat of van dichtbij zal worden bekeken is dit  mesh doek niet geschikt.

Onderstaand voorbeeld en info over onze sterke duurzame doek soorten voor het bedrukken van vlaggen en banieren.

 

 

                                     glanspolyester.jpg                                                                 

Doeksoort: Glanspolyester standaard
Dit is het standaard vlaggendoek. Licht van gewicht 115 gr. per m2. De randen worden omzoomd en heeft een fijne structuur met een mooie uitstraling. Wasbaar op 40° met fijnwasmiddel.

  glanspolyester.jpg

Doeksoort: Glanspolyester premium
Dit is het standaard doek maar met een ander breisel dan de standaard uitvoering. Licht van gewicht 115 gram m2. De randen worden omzoomd en heeft een fijne structuur met een mooie uitstraling. Wasbaar op 40° met fijnwasmiddel.

 air_long_life_vlaggendoek.jpg Doeksoort: Air long life
Dit doek is iets zwaarder nl. 120 gram per m2 dan glanspolyester en is fijn geperforeerd. Deze combinatie van glans- en meshpolyester is ontwikkeld om langer mee te gaan. De randen worden rafelvrj gesneden maar niet omzoomd. Wasbaar op 40° met fijnwasmiddel.

 Mesh_polyester_vlaggendoek.jpg

Doeksoort: Mesh polyester
Dit doek is het meest robuuste en zware doek nl. 130 gram per m2.  De perforaties ( gaatjes ) zijn grof waardoor van dicht bij door het doek heen kijkt. Zeer geschikt voor winderige locaties. De randen worden rafelvrij gesneden maar niet omzoomd.Wasbaar op 40° met fijnwasmiddel.

 PET_vlaggendoek.jpg Doeksoort: PET
Dit duurzame doek gemaakt van gerecyclede perflessen lijkt sterk op ons standaard glanspolyesterdoek. Het heeft een gewicht van 110 gram per m2. De randen worden omzoomd en heeft een fijne structuur met een mooie uitstraling. Wasbaar op 40° met fijnwasmiddel.

 

 

vlaggendoeksoort air

 

webshop advies nodig

webshop bellen

webshop mailen

webshop kom langs
2015Gratis-ontwerp-button-218

webshop info kaakvlaggen

webshop info webshop


 

Euregio bezoekadres voor
persoonlijk advies

Blauwe vink klein  

Bezorging op
afspraak mogelijk

ideal