logo kaak vlaggen wit
De winkelwagen is leeg

blog

Carnaval staat bol van tradities en kent enkele veel voorkomende kleur combinaties die vaak gebruikt worden voor vlaggenlijnen.


kaakvlaggen vragen button

Vele buurten en straten gaan net voor de carnaval met zijn allen aan de slag met vrolijk bedrukte lijnen. Vaak kiest men voor de zotte vrolijke kleuren combinatie rood, geel en groen. Deze kleuren combinatie gaat eeuwen terug en hoort bij de dolle dagen.


Het leuke is dat bijna alle kleuren combinaties mogelijk zijn en ook nog eens in diverse formaten, diverse vormen ( punt of rechtmodel ) en achter elkaar gestikt in een volgorde naar wens.

Het duurzaamst zijn de lijnen die we maken van glanspolyester vlaggenstof, rafelvrij, neemt geen vocht op, schimmelvrij, super goed wasbaar en UV bestendig.
Kaak vlaggen stikt de vlagjes in stevig wit band zodat je ze eenvoudig maar wel super goed kunt ophangen. Vaak maken we lengtes van 100 meter maar kleiner mag natuurlijk ook.


Vaak worden ze over de weg gespannen, maar ook de v-vorm aan de woning komt veel voor. Alles kan en ze zijn snel op te hangen zodat er volop tijd overblijft voor het echte feest.

Onderstaand enkele foto’s voor inspiratie.

Alaaf .......................


afwerking vlaggenlijnen  vlaggenlijn voor carnaval

webshop advies nodig

webshop bellen

webshop mailen

webshop kom langs
2015Gratis-ontwerp-button-218

webshop info kaakvlaggen

webshop info webshop


 

Euregio bezoekadres voor
persoonlijk advies

Blauwe vink klein  

Bezorging op
afspraak mogelijk

ideal