logo kaak vlaggen wit
De winkelwagen is leeg

blog

De contra gewichten zijn er in verschillende vormen, maar hebben alle hetzelfde doel. Het gewicht zorgt ervoor dat de vlag mooi strak naar beneden hangt en 360 graden rond kan draaien om de vlaggenmast.  Kies een model dat mooi past bij uw vlaggenmast, de meeste modellen zijn zowel geschikt voor masten met inwendige uit uitwendige vlaggenlijn.

Belangrijk is dat het gewicht op de juiste manier wordt bevestigd.

kaakvlaggen vragen button

De onderste clip van de vlag dient direct aan het gewicht te komen. ( zie onderstaande foto ) Dit kan niet missen eenvoudig de clip van het gewicht in de clip van de vlag haken.  Deze onderste clip kan men indien gewenst ook gebruiken voor de montage van een mastring. De combinatie contragewicht en mastring is de meest optimale. 


Maar let op het gewicht hoort aan de vlag en niet aan de mastring te hangen.  De vlag moet namelijk kunnen meebewegen met de wind. Horizontaal draaien om de vlaggenmast en verticaal omhoog langs de vlaggenmast bij harde rukwinden.

Door soepel te spelen met de wind komt er veel minder kracht op de baniervlaggen en dat heeft als voordeel dat de vlag niet zo snel stuk waait

gewichten voor aan de vlaggen

webshop advies nodig

webshop bellen

webshop mailen

webshop kom langs
2015Gratis-ontwerp-button-218

webshop info kaakvlaggen

webshop info webshop


 

Euregio bezoekadres voor
persoonlijk advies

Blauwe vink klein  

Bezorging op
afspraak mogelijk

ideal