logo kaak vlaggen wit
De winkelwagen is leeg

blog

Spandoek carnaval Stokkum : ontwerp +  printen / drukken spandoek 2 prinsen onder een steek.

Erg leuk om te doen, maak een vrolijk en mooi spandoek voor de 2 carnavals prinsen. 

Het formaat is niet al te groot, 150 x 200 cm, maar biedt toch voldoende ruimte om de  beide Prinsen met steek en teksten goed uit te laten komen.  Door voor het drukken enkele verschillende lay-outs te tekenen kun je goed zien dat de uitstraling heel anders kan zijn door enkele simpele aanpassingen.

Het spandoek is gemaakt van stevig afwasbaar  510 grams pvc doek.  Het voordeel van dit spandoekdoek is dat het helemaal gesloten is en daardoor super mooi te bedrukken.  Het nadeel is dat het wel een windvanger is maar omdat in dit geval het spandoek niet zo groot is, is dat geen probleem. Het doek is in dit geval rondom voorzien van ogen / ringen  om de 50 cm.

Door de combinatie van een buizen frame en rubber spanners is het spandoek eenvoudig te monteren en in de tuin te zetten van de prinsen.  Het aluminium buizenframe neemt niet veel ruimte in en is daardoor ook super geschikt voor tijdelijke gebruik.  

Ondanks dat deze pvc doeken duurzaam van kwaliteit zijn, is de prijs erg aantrekkelijk en daardoor zijn er veel mogelijkheden om voor tijdelijke evenementen een spandoek te laten printen.


lay-outspandoekprinsstokkum  spandoekstokkum

Bezoek ook eens :

Website van de Leertrekkers carnaval vereniging Stokkum :  http://www.leertrekkers.nl

Website van de K.W.J. Stokkum :   http://www.kwjstokkum.nl

webshop advies nodig

webshop bellen

webshop mailen

webshop kom langs
2015Gratis-ontwerp-button-218

webshop info kaakvlaggen

webshop info webshop


 

Euregio bezoekadres voor
persoonlijk advies

Blauwe vink klein  

Bezorging op
afspraak mogelijk

ideal