logo kaak vlaggen wit
De winkelwagen is leeg

blog

Reparatie en onderhoud vlaggenmasten.

Wij repareren en voeren al ruim 25 jaar onderhoud uit aan vlaggenmasten.
Monteurs rijden dagelijks door heel Nederland om schades te repareren en storingen te verhelpen.  Voor alle typen en lengtes vlaggenmasten bent u bij ons aan het juiste adres. Denk aan vervangen van versleten banierhouders of gewichten maar ook het weer loodrecht zetten van de mast doen we snel en goed. Of het nu een aluminium mast, polyester of houten vlaggenmast is we kunnen bijna altijd de juiste vervangende onderdelen monteren.

De masten en draaiende delen van de vlaggenmasten kunnen stormschade oplopen.
Dit is soms te voorkomen door te vlaggen met een kleinere vlag of bij stormachtig weer even de banieren uit de mast te halen. Onze monteurs kunnen ook advies geven wat de makkelijkste manier is om de vlaggen bij storm snel uit de mast te halen. Soms is het mogelijk om bestaande masten om te bouwen met hijsbare banieruithouders.

Eenvoudig onderhoud zoals schoonmaken van de mast is goed zelf te doen maar het vervangen van een liersysteem met inwendig lopend koord is al een stuk lastiger. Daarom is het goed te weten dat we alle onderdelen voor reparatie / onderhoud ook kunnen toezenden zodat uzelf het eenvoudige onderhoud kunt uitvoeren. Maar is de reparatie wat lastiger dan zorgen onze monteurs ervoor dat de masten en vlaggen er na reparatie weer representatief bijstaan.

Bestaande vlaggenmasten kunnen we ook op locatie voorzien van vlaggenmast verlichting. Keuze uit meerdere duurzame energiezuinige LED verlichtings armaturen. De LEDS zitten in een cirkel rondom de mast en zorgen zo voor een gelijkmatige lichtverdeling. Maak ook uw vlaggen altijd zichtbaar.

Naast reparaties om klachten te verhelpen kunnen wij ook op regelmatige basis voorbij komen om de vlaggen / banieren te wisselen. We lopen dan meteen de mast na en voeren onderhoud uit indien nodig. Het meest gebruikelijk is dat we 2 x per jaar voorbij komen. Het voordeel is naast gemak altijd een representatieve vlaggenmast set.

Zo heeft u langer plezier van uw banieren en vlaggen:

  • Haal uw vlaggen uit de mast bij windkracht 6 of hoger.
  • Bij slecht weer en harde wind: gebruik een kleinere vlag dan normaal.
  • Repareer losgeslagen hoekjes en naden zo snel mogelijk
  • Was de banier / vlag met een fijnwasmiddel op 40º

Zo heeft u langer plezier van uw vlaggenmast:

  • Bij slecht weer of harde wind tot windkracht 6: gebruik een kleinere vlag dan gebruikelijk.
  • Haal uw vlaggen uit de mast bij windkracht 6 of hoger.
  • Klap de vlaggenmast bij windkracht 10 of hoger.

webshop advies nodig

webshop bellen

webshop mailen

webshop kom langs
2015Gratis-ontwerp-button-218

webshop info kaakvlaggen

webshop info webshop


 

Euregio bezoekadres voor
persoonlijk advies

Blauwe vink klein  

Bezorging op
afspraak mogelijk

ideal