logo kaak vlaggen wit
De winkelwagen is leeg
Search - Categories
Search - Contacts
Zoek in website
Search - News Feeds
Search - Web Links
Zoek in webshop categorieën
Zoek in webshop producten
Search - SP Page Builder

afwerking vlaggen

 

Vragen over de afwerkingen van baniervlaggen en mastvlaggen ?
Vlaggen in het juiste formaat met de juiste passende afwerking zeg ons wat de wensen zijn en wij verzorgen het. Bel ons voor deskudig advies gebruik de chat functie of zie onderstaand.
 

Mast vlaggen  ( horizontale vlaggen )

De mast vlaggen worden aan de kortezijde voorzien van kopband en meestal een kunststof clip. Standaard gebruiken we kopband in de kleur wit, echter hebben we ook zwart band en kunnen we indien gewenst dit band ook laten meelopen in de kleur van de bedrukking. Standaardgebruiken we kunststof clips in de kleur wit, maar we hebben we ook zwarte clips indien gewenst. Deze horizontale vlaggen waaien uit met de lange zijde.

Banier vlaggen ( verticale vlaggen )

De baniervlaggen worden aan de langezijde voorzien van kopband en een kunststof clip. Standaard gebruiken we kopband in de kleur wit, echter hebben we ook zwart band en kunnen we indien gewenst dit band ook laten meelopen in de kleur van de bedrukking. Standaardgebruiken we kunststof clips, 1 clip per 100 cm, in de kleur wit, maar we hebben we ook zwarte clips indien gewenst.

Deze verticale vlaggen waaien uit met de korte zijde. Door geringe breedte waaien deze vlag snel uit en zijn dan ook bijzonder geschikt voor alle reclame banieren.

vragen over afwerking vlaggen

 

Banier vlaggen met zoom voor banieruithouder  ( verticale vlaggen )

Deze zijn gelijk aan de baniervlaggen echter voorzien aan de bovenzijde van een openzoom. Hierdoor schuift de banier uithouderstang  van de vlaggenmast.  Deze banier uithouderstang zorgt ervoor dat uw vlag altijd leesbaar is, zelfs bij windstilte.  Zeer geschikt voor alle reclamebanieren.  Standaard maken we deze zoom uit het bedrukte doek zodat het mooi meeloopt in het ontwerp van de vlag, echter kan het natuurlijk ook gemaakt worden kopband of een pees.

afwerking vlaggen; Klik op de afbeelding voor een grotere foto. zwart band en clips voor afwerking vlaggen en banners afwerking vlaggen met lusoogje en koordje afwerking pvc gevelvlaggen: Klik op de afbeelding voor een grotere foto. banner afwerking met metalen ogen

Stikwerk:

Een slecht afgewerkte vlag slijt sneller dan een goed afgewerkte vlag daarom besteden we veel aandacht aan het afwerken van de vlaggen en banieren. Onze dubbele zoom uitgevoerd met sterke flexibele garens zorgt voor een lange levensduur.  Als de hoekjes loswaaien naar verloop van tijd adviseren we u deze te herstellen zodat de wind er minder vat op heeft. We hebben diverse doeksoorten ( ook scheepsvlaggendoek ) voor die locaties waar veel wind staat. 

We werken uw vlag geheel naar wens af.

Er zijn veel verschillende vlaggenmasten en banierhouders in omloop. Graag geven we advies over de beste afwerking passend bij uw persoonlijke situatie. Dat kan zijn een grote of juist kleinere zoom, maar kan ook zijn wat meer clips , zeilogen of een andere hoogte van de clips.

Vragen:  bel 0314-661812 wij zijn u graag van dienst, of stel hier uw vraag:    binnen 24 uur heeft u antwoord.

 

 

 

 

webshop advies nodig

webshop bellen

webshop mailen

webshop kom langs
2015Gratis-ontwerp-button-218

webshop info kaakvlaggen

webshop info webshop


 

Euregio bezoekadres voor
persoonlijk advies

Blauwe vink klein  

Bezorging op
afspraak mogelijk

ideal