logo kaak vlaggen wit
De winkelwagen is leeg
Search - Categories
Search - Contacts
Zoek in website
Search - News Feeds
Search - Web Links
Zoek in webshop categorieën
Zoek in webshop producten
Search - SP Page Builder

huisstijl

 

Logovlaggen bedrukt in uw Huisstijl

Het is van belang dat ze herkenbaar, eenduidig, en passend bij uw onderneming zijn; Uw klant moet u eraan in positieve zin kunnen herkennen, en liefst moet juist uw logo hem goed bij blijven!
Want hoezeer de mens ook weet dat hij eigenlijk niet op het uiterlijk mag afgaan, hij doet het toch.

vragen over huisstijl vlaggen

 

Imago

Een geslaagde huisstijl geeft de identiteit op een juiste manier weer en versterkt haar. Omdat de huisstijl zichtbaar is, is huisstijl mede bepalend voor het imago van een organisatie.
Voorbeelden daarvan zijn de vorm en de kwaliteit van de producten, het uiterlijk van de verpakking, de architectuur en de inrichting van de gebouwen van de organisatie, de manier waarop men met het publiek omgaat, kortom: ‘de stijl van het huis’. Het is voor elke organisatie van belang dat haar imago bij het publiek zo positief mogelijk is.
Verder dient iedere huisstijl, consequent te zijn doorgevoerd. Huisstijl werkt bij de gratie van de herhaling en wanneer die ontbreekt, is er eenvoudig geen sprake van een huisstijl.

Kleuren

Rondom het verschijnsel kleur bestaan tal van geschreven en ongeschreven wetten. Kleuren roepen bepaalde associaties op.
Wanneer een u voor een minder bekende kleur als huiskleur kiest en die consequent doorvoert, dan bestaat er zelfs een kans dat mensen alleen al bij het zien van die kleur aan de bewuste organisatie denken.

Mogelijkheden

# Bedrukt doek heeft een warme uitstraling en een enorme impact.
# Dankzij de nieuwste druktechnieken haarscherp te bedrukken met superieure prints.
# En dat in oplages van 1 tot 1001 stuks.
# Creatief en doelteffend in te zetten voor uw huisstijl.
# De toepassingsmogelijkheden van indoordoeken en display banieren is onbeperkt.

Vlaggen laten drukken om extra aandacht te trekken.

Wij drukken allerlei soorten vlaggen; ons doel is om voor alle gelegenheden een passende vlag te kunnen drukken. Denk aan het aankleden van een winkelpui met gevelvlaggen of kioskvlaggen.
Maar denk ook aan mooie grote vlaggenmasten voorzien van in de huisstijl bedrukte baniervlaggen. Als de masten dan voorzien zijn van een banieruithouder en verlichting zijn de vlaggen altijd goed leesbaar wind of geen wind, overdag maar ook in de avond en nacht dankzij de led verlichting die zowel de vlaggenmast als de vlaggen verlicht.  Zelfs als u niet mag boren in een buitenmuur om bevestigingen aan te brengen zijn er mogelijkheden met zuignappen. Deze zuignappen maken het mogelijk dat er toch bedrukte doeken kunnen worden opgehangen. Belangrijk voor een goede hechting is een gladde ondergrond. Voor indoor gebruiken / bedrukken we diverse modellen tafelvlaggen waaronder ook de moderne mini tafelbeachflags. Grotere modellen beachflags zijn er in rechte, vleugel of drop model. Met lengtes tussen de 2 en 5 meter is er altijd wel een geschikt model te vinden. Deze zijn zowel indoor als outdoor inzetbaar.

 

Handige display systemen.

Mooie handige systemen om bedrukte vlaggen op te hangen of neer te zetten. We drukken niet alleen maar hebben ook een zeer ruime keuze in displays. Zoekt u een systeem om in te zetten bij evenementen, festivals of sport wedstrijden?  Zoek niet verder u bent op het juiste adres. Al onze displays zijn eenvoudig in transport, licht van gewicht en snel op en af te bouwen. Allemaal verpakt in een handige tas voor opslag en makkelijk transport. Bij de displays is er ruime keuze uit voeten al dan niet voorzien met gewichten voor stabiliteit bij buiten gebruik. De buizen frames ook wel hengels genoemd zijn gemaakt van aluminium of glassfiber. De constructie  is zo dat deze buizen eenvoudig in elkaar geschoven kunnen worden om zo iedere gewenste lengte te kunnen behalen. Voor alle displays geldt dat u alleen het bedrukte doek kunt bestellen maar we kunnen natuurlijk ook de losse systemen leveren zonder bedrukt doek. 

 

Het laten bedrukken van vlaggendoek heeft een aantal voordelen.

De polyester stof van de beachflags is goed wasbaar waardoor u altijd een moie frisse beachflag heeft. Daarnaast is deze stof goed bestand tegen weersinvloeden denk aan regen en wind. Ons B1 gecertificeerde glanspolyester vlaggendoek is brandvertragend en hierdoor geschikt voor alle indoor toepassingen die je maar kunt bedenken. Denk aan achterwanden, tafelkleden,  display wanden, lampenkappen of beachflags. Kortom een complete beursstand is mogelijk met bedrukt vlaggendoek. De opbouw is met recht simpel te noemen; we werken de bedrukte doeken af met klitteband, pezen of tunnels. Omdat het opbouwen en afbreken makkelijk en snel gaat bent u zeer flexibel. Alle locaties kunnen worden voorzien van bedrukte reclame doeken.

 

Vlaggen laten bedrukken in XXL formaat.

We bedrukken uw vlag of stadiondoeken natuurlijk met zo groot mogelijk uw logo of reclame tekst. Hoe groter ( breder en hoger ) het doek hoe groter de opdruk kan zijn. Omdat we meerdere doeken aan elkaar kunnen stikken is er geen maximaal formaat. Werkelijk alle formaten zijn mogelijk. Zo kunt u altijd rekenen op de maximale aandacht voor uw reclame omdat uw boodschap gewoon weg niet over het hoofd gezien kan worden. Ook deze XXL doeken kunnen worden voorzien van buizenframes om het doek goed te kunnen spannen.

 

Branding met bedrukt doek.

Speciale gebeurtenissen vragen om individueel ontworpen en bedrukte vlaggen / banners. Denk na over het ontwerp zodat bv uw unique selling point goed naar voren komt.  Bezorg bezoekers en passanten afleiding met een briliant bedrukte vlag of banner. Denk aan opvallende beelden of teksten. Met creatief bedrukte en ontworpen doeken pakt u niet alleen de aandacht maar uw boodschap blijft ook langer hangen. De beste ontwerpen zijn eenvoudig en bestaan uit weinig elementen. Omdat de bedrukte vlaggen van een afstand worden gezien is het van belang om het simpel te houden qua ontwerp. Details kunnen niet gelezen worden. Het is belangrijk om te werken met sterke kleuren, echter moeten deze kleuren wel gelijk zijn aan uw logo kleuren. Te veel afwijken van de huisstijl zorgt ervoor dat men geen link legt met uw onderneming en dat is zonde. Gebruik ook niet teveel kleuren, vaak is 3 een goed aantal. Hoe meer kleuren hoe lastiger het is om snel de vlag / banner te lezen. Probeer ook kleuren te vermijden die dicht bij elkaar liggen. Ook weer omdat ze vanaf een afstandje op elkaar gaan lijken. Als stelregel houden we vaak aan dat de vlag / banner binnen 4 seconden herkend en gelezen moet zijn. Dit kan bereikt worden met symbolen, foto's maar ook met teksten. Echter alleen met zeer weinig tekst. Een vlag is niet geschikt om veel informatie verspreiden. Kies voor 1 boodschap en zet dat prominent op de vlag en het zal gegarandeerd werken. Laat dus uw fantasie de vrije loop want alles is mogelijk.

 

Zo heeft u lang plezier van uw bedrukte vlaggen.

Haal bij rukwinden en storm uw bedrukte vlaggen, beachflags en banners naar binnen. Juist bij slecht weer slijten ze in 1 dag net zoveel als in maanden bij rustig weer. Was het bedrukte vlaggendoek regelmatig. Zo voorkomt u dat het vuil dat op de vlag zit in de vlag gaat inbranden. Als er op het doek een waterdruppel zit en de zon gaat schijnen dan werkt de druppel als een lens en gaat het inbranden nog sneller dan bij droog doek. Ingebrand vuil kun je niet meer uit de vlag wassen. TIP;  was de vlag iedere maand en hang deze nat weer in de mast. Vlaggendoek mag niet in de droger.  Polyester vlaggenstof kan op 40 graden eenvoudig gewassen worden. Kies wel een wasmiddel zonder bleekmiddel. Kijk ook eens of het doek vrij kan uitwaaien  Het is zonde dat de vlag kapot waait tegen een muurtje, dakrand of een boomtak.

In onze webshop vindt u een ruime keuze in diverse formaten en afwerkingen. Staat het gewenste formaat er niet tussen geen probleem. Stuur eenvoudig een mailtje met de wensen en het komt voor elkaar.

Bel ons eens voor een vrijblijvend advies, wij zijn u graag van dienst met bedrijfsvlaggen - logovlaggen. Telefoon 0314 – 661812.

webshop advies nodig

webshop bellen

webshop mailen

webshop kom langs
2015Gratis-ontwerp-button-218

webshop info kaakvlaggen

webshop info webshop


 

Euregio bezoekadres voor
persoonlijk advies

Blauwe vink klein  

Bezorging op
afspraak mogelijk

ideal