logo kaak vlaggen wit
De winkelwagen is leeg

huisstijl

 

Logovlaggen bedrukt in uw Huisstijl

Het is van belang dat ze herkenbaar, eenduidig, en passend bij uw onderneming zijn; Uw klant moet u eraan in positieve zin kunnen herkennen, en liefst moet juist uw logo hem goed bij blijven!
Want hoezeer de mens ook weet dat hij eigenlijk niet op het uiterlijk mag afgaan, hij doet het toch.

 

vragen over huisstijl vlaggen

 

Imago

Een geslaagde huisstijl geeft de identiteit op een juiste manier weer en versterkt haar. Omdat de huisstijl zichtbaar is, is huisstijl mede bepalend voor het imago van een organisatie.
Voorbeelden daarvan zijn de vorm en de kwaliteit van de producten, het uiterlijk van de verpakking, de architectuur en de inrichting van de gebouwen van de organisatie, de manier waarop men met het publiek omgaat, kortom: ‘de stijl van het huis’. Het is voor elke organisatie van belang dat haar imago bij het publiek zo positief mogelijk is.
Verder dient iedere huisstijl, consequent te zijn doorgevoerd. Huisstijl werkt bij de gratie van de herhaling en wanneer die ontbreekt, is er eenvoudig geen sprake van een huisstijl.

 

 

Kleuren

Rondom het verschijnsel kleur bestaan tal van geschreven en ongeschreven wetten. Kleuren roepen bepaalde associaties op.
Wanneer een u voor een minder bekende kleur als huiskleur kiest en die consequent doorvoert, dan bestaat er zelfs een kans dat mensen alleen al bij het zien van die kleur aan de bewuste organisatie denken.

 

 

Mogelijkheden

# Bedrukt doek heeft een warme uitstraling en een enorme impact.
# Dankzij de nieuwste druktechnieken haarscherp te bedrukken met superieure prints.
# En dat in oplages van 1 tot 1001 stuks.
# Creatief en doelteffend in te zetten voor uw huisstijl.
# De toepassingsmogelijkheden van indoordoeken en display banieren is onbeperkt.

Bel ons eens voor een vrijblijvend advies, wij zijn u graag van dienst met bedrijfsvlaggen - logovlaggen. Telefoon 0314 – 661812.

webshop advies nodig

webshop bellen

webshop mailen

webshop kom langs
2015Gratis-ontwerp-button-218

webshop info kaakvlaggen

webshop info webshop


 

Euregio bezoekadres voor
persoonlijk advies

Blauwe vink klein  

Bezorging op
afspraak mogelijk

ideal